maanantai 8. maaliskuuta 2010

Onnela Rallisprint

Mihin on viikko hukkunut? Jotain taas koheltanut viikon ja unohtunut kirjoittelu. Onnela rallisprintissä tuli siis reilu viikko sitten käytyä, tapahtuma oli edelliseltä vuodelta tuttu ja ratakin miltei sama. Ja hieno tapahtuma oli tälläkin kertaa, mitä nyt sää oli aika harmaa. Ratahan kiertelee kokoajan keskuspaikkana toimivan Onnelan matkailumaatilan lähistöllä ja aukean maaston vuoksi hyvällä paikkavalinnalla voi nähdä miltei puoli rataa kerralla. Kummatkin kierrokset tuli katseltua radan loppupäässä jossa kierrellään moottoriradalla.

Paria spinniä lukuunottamatta ei omalle kohdalle mitään muuta tapahtumaa sattunut, muuten hienoja ajosuorituksia kylläkin.

Hannu Roiha - Ford Cortina GT

Nuorissa ajanut Suonenjoen UA:n Veli-Pekka Karttunen oli koko kisan nopein kaksivetokuski ja jäipä taakse useampi nelivetokin, hieno suoritus tulevaisuuden lupaukselta.

Veli-Pekka Karttunen - Renault Clio Sport

Yleiskilpailun nopein oli Mitsubishillä ajanut  Kemin UA:n Anssi Rytkönen, toiseksi kiireisin Raahen Pekka Keski-Korsu ja kolmanneksi jätettiin Kajaanin UA:ta edustanut Eemeli Peltokangas.

Anssi Rytkönen - Mitsubishi Lancer E6

Eemeli Peltokangas - Mitsubishi Lancer Evo 


Kuvien käsittelyssä käytin ensimmäistä kertaa Photoshoppia apuna, exporttasin väreiltään säädetyt kuvat Lightroomista ja hoidin kontrastisäädön, terävöityksen ja pienentämisen Photoshopissa. Kiitokset Jukalle hyvistä vinkeistä ja avusta. En oli aivan tyytyväinen tulokseen mutta jatketaan harjoittelua tämän osalta.  

1 kommentti:

  1. hienoja kuvia taas! jospa itekin joskus pääsisi samalle tasolle kuvien laadussa, kalustoa pitäisi kai päivittää...

    VastaaPoista