sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kiurujärvi JM 2010

Eilen Kiurujärven jäällä kisattiin jääradan SM-titteleistä, mutta tänään luvassa oli erilaista menoa kun samalla radalla nähtiin kamppailua jokamiesluokan kuskien kesken. Kun paikalle ehdin olivat nuoret ja naiset jo ratkoneet paremmuutensa ja menossa oli EVK-luokan alkuerät. Sää ei sillä hetkellä suosinut kuten eilen vaan taivas oli pilvessä ja lunta satoi, ajan kuluessa alkoi aurinkokin kuitenkin pilkistellä.

Nuorten ja naisten menosta ei siis itsellä kovin kerrottavaa ole, tuloksista kuitenkin näkee että nuorissa voiton on vienyt Tuomas Koskinen, järjestävän seuran Kiuruveden Urheiluautoilijoiden Jari Huttunen oli ehtinyt toiseksi. Naisissa voittoon ajoi Vesannon Anne Koljonen.

Muuten kisat menivät Kiuruvetisten tahdissa, sekä EVK että yleisen voittoihin ajoi oman seuran miehet. EVK-luokassa voiton nappasi Arto Niskanen Opelilla. Toiseksi EVK:ssa ajoi Oulun Urheiluautoilijoiden Joni Leskinen ja kolmantena maalilinjan ylitti Karstulan Urheiluautoilijoiden Tomi Matias Turpeinen, voittajan tapaan myös heillä allaan Opelit.

 Arto Niskanen, EVK 1.


Joni Leskinen, EVK 2.

Yleisessä voittoon ajoi jälleen Ari Tikkanen, tällä kertaa Kuplalla. Toiseksi kaasutteli Esa Kurikka ja kolmanneksi jäi Timo Koljonen, myös he luottivat Kuplan vauhtiin.

Vielä alkuerissä järjestys oli tämä, Kurikka (24) viivalta voittoon ja Tikkanen (19) toiseksi.


A-finaalissa Tikkanen otti lähdön edukseen ja ajoi Kurikan edellä voittoon.

Timo Koljonen, Yleisen 3.

Hurjalta näytti meno näin katsojan näkökulmastakin, lumi pöllysi mutta kovaa mentiin. Osasyynä tähän oli SM-Jäärataa varten tehty erittäin nopea ja leveä rata.



Loput kuvat: http://jargon.kuvat.fi/kuvat/Moottoriurheilu/Kiuruj%E4rvi%20JM%202010/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti